Apr 1, 2010

Risotto with veggies and mushrooms / Risotto con Vegetales y Champiñones

This was a dish I wanted to make long time and was really easy to make.

Cook the vegetables as you like, I did it with onions, garlic, pepper, chives, leek and celery. add some of  black pepper, oregano, marjoram, dried basil, soy and teriyaki sauce. After add the mushrooms and cook them with the veggies 5 to 10 min.

Apart make the rice for risotto, fry in butter onion garlic and some pepper until the onions get transparent, fry the rice with the onion, garlic and red pepper, put the same amount of water of the rice cook with the fire in the middle, when water  is consumed or near to, add another cup of water until rice is cooked and done as risotto.

Add the rice with the veggies and mushrooms and serve after put some cheese as you like. I used ricotta cheese.

Esta fue una comida que quería hacer hace tiempo, y realmente es fácil de hacer.

Cocinar los vegetales los que gusten, yo los hice con cebolla, ajo, pimentón, cebollín, ajo porro y celery. A los vegetales se le agrega al gusto algo de pimienta negra, orégano, mejorana, albahaca seca, soya y salsa teriyaki. Después agregar los Champiñones y cocinar unos 5 a 10 min.

Aparte se hace el arroz para que quede hecho para risotto, freír en mantequilla cebolla ajo y algo de pimentón hasta que la cebolla quede transparente, freír el arroz después conjuntamente con la cebolla, el ajo y el pimentón, poner la misma cantidad de agua de la del arroz y ponerlo a fuego medio, hasta que se consuma el agua, al estar cerca de consumirse todo agregar otra taza de agua.

Mezclar el arroz con los vegetales y servir, poner queso a su gusto, yo usé queso ricotta.

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