Apr 25, 2010

Beef and Rice in hot pot / Olla caliente con carne y arroz

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Ingredients

  • Vegetable oil
  • 225 g (8 oz) beef  in cubes
  • 115 gr (4 oz) mushroom slices
  • (1/2 cup) chopped onion
  • Half cup (1/2 cup) Celery, chopped
  • 2 tablespoons paprika
  • 1 tablespoon of chives
  • Other veggies as you like
  • 2 cups water
  • 284 ml (10 oz) cream of mushroom soup
  • Salt
  • Pepper
  • 2 Cups cooked rice
  • Half cup cooked vegetable

Heat the oil in a large pot. Cook beef, previously marinated with English sauce, pepper, cumin and salt 5 to 10 minutes. Add the mushrooms, onion and veggies previously chopped.

Add the water and the cream of mushroom. Put salt, pepper or other species as you like. In low heat cook uncovered until meat is tender.

Add the other ingredients, cooking over low heat for 20 minutes to 30 minutes.

Ingredientes

Aceite Vegetal

  • 225 gr (8 oz) Carne para Guisar en cubos
  • 115 gr (4 oz) Champiñones en rodajas
  • ½ Taza (1/2 cup) Cebolla Picada
  • ½ Taza (1/2 cup) Celery, picado
  • 2 cucharadas de pimentón y ají dulce.
  • 1 cucharada de cebollín
  • Otros vegetales que quieran.
  • 2 tazas (2 cup) Agua
  • 284 ml (10 oz) Sopa de Crema de Champiñones
  • Sal
  • Pimienta
  • 2 Tazas (2 ½ cup) de Arroz Cocido
  • ½ Taza vegetales cocidos (sirven de lata)

En una olla grande calentar el aceite. Cocinar la carne picada y previamente adobada con salsa inglesa, pimienta, comino y sal por 5 a 10 min. Mezclar los Champiñones, la cebolla y los vegetales picados previamente.

Agregar el agua y la crema de champiñones. Sazonar con sal pimienta u otras especies que gusten. A calor bajo cocinar destapado hasta que se ablande la carne.

Incorporar los demás ingredientes, cocinar a fuego lento por 20 min a 30 min.

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