Mar 21, 2010

Chicken and Beef with Veggies Chinese Style / Pollo y Carne con Vegetales al Estilo Chino

Easy to make.. Chop all veggies you like in little pieces not to much, cook them in a wok  with few olive oil, and soya and teriyaki sauce, apart fry the chicken with some olive oil and onions and garlic, also with a piece of orange, and honey mustard. After veggies are cooked a little add the chicken over the veggies, stir and cook with low fire for 30 min stir every 5 or 8 min. Apart fry the beef with onions and garlic with soya and English Sauce. Add when 20 min of the chicken is cooked. Also apart make a rice as you like.

Fácil de hacer. Cortar los vegetales en trozos pequeños no tan pequeños. Cocinarlos en un Wok con aceite de oliva, salsa teriyaki y salsa de soya. Aparte se frie el pollo en trozos en aceite de oliva, cebollas y ajo,  también con un poco de naranja, y mostaza dulce o mostaza con miel. Después que los vegetales estén cocinados un poco, agregar el pollo sobre los vegetales, revolver y cocinar a fuego lento por 30 min. revolver cada 5 a 8 min. Aparte freír la carne con cebolla y ajo y algo de Salsa de Soya y Salsa inglesa. Agregar la carne cuando los 20 min. de cocinado el pollo con los vegetales. También aparte hacer el arroz a su gusto.

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