En una olla grande colocar todos los ingredientes, picados en trozos medianos, menos la crema de leche y cubrir con agua, cocinar a fuego medio hasta que las verduras estén suaves. Con un pasa puré triturar las verduras y seguidamente licuar con una licuadora de inmersión en el que se agrega la crema de leche y la cucharada de azucar hasta que quede como una crema consistente, cocinar a fuego lento por 10 min.
Very easy to make ..
Ingredients:
- 2 cups Auyama (Pumpkin)
- 1 Carrot
- 1 stalk of leek
- 2 stalk of chives
- 1/2 onion
- 1/2 finely chopped Green Peppers
- 1 clove garlic, finely diced
- 1 Ají Dulce (Optional with seeds and veins)
- 1 cup chicken or beef broth
- 2 teeming tablespoons of heavy cream
- Salt and pepper to taste
- Other spices to taste
Preparation:
In a large pot place all ingredients less the heavy cream, cut into medium pieces and cover with water, cook over medium heat until vegetables are tender. Mash the veggies with a masher, and then blend with immersion blender and add the heavy cream and until gets a consistent cream, simmer for 10 min.
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